tag:blogger.com,1999:blog-12813766.post7078376026264519523..comments2023-10-17T16:54:29.524+02:00Comments on Няма нищо случайно: Задушен червен пипер с извараAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/16266100685017805038noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-12813766.post-56668013756308664602009-09-22T16:36:54.288+02:002009-09-22T16:36:54.288+02:00Аз пък често си правя, когато нямам много време, и...Аз пък често си правя, когато нямам много време, извара с яйца. Запържвам изварата малко, добавям яйцата, разбърквам, и е готово. Ако не съм прекалено уморен, може да добавя лук и/или други зеленчуци. :-)Григорhttp://www.gatchev.infonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12813766.post-4976259195744695472009-09-14T16:33:03.512+02:002009-09-14T16:33:03.512+02:00Аз това го правя, но със сирене.
Защо извара ? Няк...Аз това го правя, но със сирене.<br />Защо извара ? Някакви гадни чорби ще потекат..<br /><br />Първо се запържват чушките и после се слага сиренето да се поразтопи и омеша с тях (без да седи толкоз, че да му изтече евентуалната вода)Anonymousnoreply@blogger.com