сряда, 7 септември 2005 г.

Photoshp vs GIMP !

Всичко започна от една закачка със Сашо, че Фотошоп можел повече от Гимп. И обзалагането "ха да видим пък!", и едни снимки, които беше обработил и ми пратил с текст "1:0 за Фотошоп". Така се роди нашият малък конкурс. Аз пък се амбицирах и направих една малка страничка, където да си слагаме резултатите. Те са повече от скромни, понеже и двамата сме пълни аматьори. Но когато има вдъхновение,макар и неодстатъчно умение, винаги е интересно. Оригиналните снимки са си наши, поради липса на друг материал.
Можете да видите докъде сме я докарали тук. Кoнкурсът ни е отоврен, така че сте поканени да се включите. Изпратете ми оригиналните и обработени снимки на neustoimo at yahoo dot com. Наградите са изцяло морални и естетичски;)

PS: В Експлорер страничката не се виждала като хората. Не съм изненадана. Сигурно z-index-и те го правят нещастен. Ако съм на кеф ще се опитам да го кандърдисам да я показва. А иначе - сори. Даже и да сте с Уиндоус има чуден Файърфокс за Уиндоус, така че не се колебайте! :))))

4 коментара:

Анонимен каза...

"необработена" си по готина

Unknown каза...

Хм, той конкурсът ни беше за обработка на изображения, не за готини оригинални снимки. Излиза че съм ужасно некадърна:-/

Unknown каза...

Днес без да искам изтрих едно писмо с атачмънт от пощата си. Моля, ако някой ми е изпратил снимки да го направи пак. Съжалявам за невниманието.

Unknown каза...

Луноходов: Ако си някъде зад граница, просто връзката със hit.bg е скапана. Иначе, сигурно е някаква временна неуредица. Съжалявам за което:). Ти в крайна сметка, Gimp ли харесваш или Photoshop? :)))))