сряда, 1 ноември 2006 г.

топло - студено

Аз съм глезла и обичам топлата вода. Едно от най-трудните неща, които мога да си представя е как бих живяла без топла вода. Когато се къпя, обожавам водата да е гореща, почти вряла. Размазвам се под душа и забравям къде съм...А после...спирам всичко, опитвам се да не мисля, хващам подвижния душ и пускам докрай студената вода. Гледам да не мисля много-много. Просто знам, че колкото и да се ужасявам от допира със студените струи, после ще се почувствам по-добре. А иначе, ако изляза изпод топлия душ глезена и увита с хавлията, ще се размекна, ще ме мързи, ще ми се спи и в крайна сметка ще ми стане тъпо и умряло.
Същата зависимиост май я има и в живота. Ако всичко е наред, прекалено уютно и прекалено удобно, ти става тъпо и смотано някакво. Не че ако има само ексцесии ще е по-добре. Май е хуабво да се редуват топлото и студеното.

6 коментара:

Анонимен каза...

Имаше ли идея кое е еемоционалният вариант на горещ душ.
И дааа, много те рзбирам, много ми се иска да си стоя там, под водата. И просто да си тече водата... и да си тече водата...

Анонимен каза...

Балансът е хубаво нещо ;-)

Анонимен каза...

Водата измивала отрицателните влияния от аурата на човека. За студената и топлата нищо не казват. Гимнастика за капиляри.

Анонимен каза...

Психолозите казват,че когато една жена оби4а горещия душ,зна4и нещо в емоциите не е наред.Не познавам оба4е мъж, който да оби4а горе6та вода.Моят мъж, казва 4е не може да си щави кожата с толкова горе6та вода, с каквато аз се къпя. не знам...

Unknown каза...

Маги, строявай го тоя твоя мъж, бе, значи не те прави достатъчно щастлива:Р

Анонимен каза...

Хм, е аз пък се къпя с вряла вода...