четвъртък, 23 ноември 2006 г.

Кажи ми как изглеждаш

Днес си говорих с една позната в чата за това, как би изглеждала истинската тя, ако това, което е в нея излезе навън и ако не се съобразява с физични и биологически закони. Тя ми каза интересни неща. Затова ми се прииска да ви попитам:) А как бихте изглеждали вие, ако бяхте самите себе си?
Тази, която е в мен изглежда като ориенталска танцьорка. Дълга до петите коса в естествен цвят, много гривнички, също и на глезените, Звънтящи големи обеци. По-скоро дребничка, но пухкава, с големи устни . С атлазени пантофки, много воали...
Е, в огледалото ме гледа поизрусена кака, с дънки и маратонки, висока и едра, с грацията на динозавър в пубертета. Но затова си има Гимп:))

11 коментара:

Анонимен каза...

Много хубава снимка, Жуже! Добре де, защо не превърнеш салона в ориенталско свърталище, където една подрънкваща с обици "духка" прави чудеса с главите на простосмъртните?

Unknown каза...

Хм, интересна идея, Иитилиен:) Ще помисля върху това:))

Анонимен каза...

Косата-навита на малки рогчета по главата, крещящо цветни дрехи,с разни финтифлюшки тук-там и множество джобчета. И се придвижвам като правя цигански колелета. И имам чип нос и трапчинки.

Анонимен каза...

Аз щях да съм слаба и висока, с мноо нежна кожа, пубертетно хилаво момиче с буйна коса. Щях да нося само дизайнерски дрехи, не за друго, но защото са добре направени. Такава ми е душата отвътре:)

Unknown каза...

Ау, ужасно е интересно това. Моля ви, всички които четете тук, пишете още и още. Толкова в вълнуващо и интересно да виждаш истинските лица на хората!
Моля ви, продължавайте да пишете.

Unknown каза...

Един от любимите ми актьори е Кевин Спейси, а един от любимите ми филми - K-PAX. Когато питат главния герой (извънземен) защо изглежда като човек, той отговаря: А защо сапуненият мехур е кръгъл? Защото това е енергийно най-ефективната му форма. Ето защо на Земята изглеждам като землянин, а на К-PAX изглеждам като K-PAX-ианец (препоръчвам филмчето на всички)... Е, моята енергийно най-ефективна форма си е гол :-) Но тъй като ще имам голям разход на енергия да се разправям с разни хора ако тръгна гол по центъра, ходя с черна тениска и дънки, когато съм сред рокери и с костюм, когато имам бизнес-срещи...

Анонимен каза...

огнен облак, от който си сипе сладък дъжд с вкус на шоколад...

Анонимен каза...

Хм, според мен едно е, какво е истинското в нас, което дали познаваме добре и това, което бихме искали да бъдем...

Анонимен каза...

Не мога да разбера дали съм безгранично тъп, или безгранично стандартен. Най-вероятно и двете. Защото като се погледна как се виждам отвътре... виждам точно същия урунгел, дето ме гледа сутрин от огледалото. Май наистина нямам капка въображение.

"Висока и едра, с грацията на динозавър в пубертета" - това пък откъде го съчини?! Моето впечатление от теб е по-скоро за средна на ръст и напълно ОК като конструкция.

(Външно, не вътрешно. :-) )

Анонимен каза...

и такава и онакава ... обикновено съм си такава и така и онака :)

аз съм толкова много неща, че съм направо никаква :) и в същото време една и съща

Боян Пищиков - Архиватора каза...

аз съм един риж разгонен котак.