сряда, 15 ноември 2006 г.

Хомосексуални ли сте?

Протегнете ръка с изпънати пръсти напред. Кой пръст е по-дълъг, показалецът или безименният? Ако безименният е по-дълъг от показалеца, значи сте мъж, ако показалецът е по-дълъг от безименния, значи сте жена. А ако в личната ви карта пише друго, значи има вероятност да сте хомосексуален/а.
На мен са ми съвсем еднакви, което обяснява донякъде факта, защо все се опитвам да си меря пишката с мъжете, макар че изобщо нямам пишка:)

9 коментара:

Анонимен каза...

Това са абсолютни глупости, не мога да повярвам, че се връзваш на простотиите на някой, който е измислил нещо, за да се прочуе.
Хората не могат да се слагат в калъпи и по такива идиотски признаци да ги окачествяваш, айде моля ти се...
И на мен на едната ръка са ми еднакви, а на другата безименният е по-дълъг от показалеца, но си се чувствам съвсем жена и доколкото добре се познавам нямам никакви хомо-наклонности.
А ти наистина престани да си мериш нещо дето нямаш, мъжете и жените просто сме различни. И аз си мисля, че ти много добре го знаеш...

Анонимен каза...

И двете грешите май. Това за дължината на показалеца е свързано с количеството тестостерон, на което е изложен плодът в утробата. Не е сигурно дали определя сексуалната ориентация, но наистина влияе на типа характер и физическите дадености.

Unknown каза...

Ми че тя сексуалната ориентация няма ли общо с типа характер?

Анонимен каза...

Аз пък като лаик на тема био-процеси, да питам тeстoстерона не беше ли мъжки хормон? Ако е така, то щом "дължината на показалеца е свързано с количеството тестостерон", то значи е свързано и със сексуалността.

Анонимен каза...

Хомосексуални ли сте? - И какво ако сме?:)

Unknown каза...

Ами...лошо няма. Предполагам, продължавате да живеете живота си, както досега, с едно обяснение повече за това. А може и да ми пишете, за да поговорим.

Анонимен каза...

И аз се изплаших и си ги мерих - мъж съм ама ако ги меря от основата. Иначе съм с почти равни пръсти, гледано отгоре. Не пускай такива мухи, че човек може да се разтревожи.

Анонимен каза...

Какво има да му се плашиш, то тия неща човек вътрешно си ги усеща и знае. А почнеш ли да търсиш доказателства, значи имаш причина да си неуверен ;)

Анонимен каза...

Ужас! И при мен са еднакви, пък не знам защо, само по жени се зазяпвам. Колкото и да се мъча, мъжете не събуждат тръпка в мен, и това е.

Сигурно съм нещо сбъркан...

:-)