сряда, 25 май 2005 г.

Брокат, фуркети и софтуерни патенти

Сигурно знаете че съм фризьорка. Вчера беше един весел работен ден. Винаги обичам абитуриентите, макар че в повечето случаи ужасно се уморявам. Ама си беше тотален fun:) Съвсем неумишлено бях нахлузила една тениска с голям надпис "Не на софтуерните патенти!", подарък от Калоян.
А те децата са толкова любознателни...И беше супер забавно, омазана до лактите с брокат и лак, с два фуркета в устата и примижваща с едното око, докато търся точното място на някоя къдрица, да обяснявам, доколкото ми е по силите какво точно са софтуерни патенти и защо са гадна идея. Интересно беше, че се запознах със сестрата на едно от момичетата, която работи като системен администратор, но също не знаеше за какво става дума. Голяма сладурана е. Разменихме си ICQ-та и и обещах да я запозная с интересни хора.

А иначе, малките са страхотни. Освен че са хубави и слънчеви, са и някак...дръзновени:) А това, че се доверяват повече на фризьорката си, отколкото на авторитети, може би просто означава че твърде много са били лъгани. Стискам им палци:)

4 коментара:

Анонимен каза...

А аз си нямам тениска :-((((((( И от никъде взора такава не види, че да си закупи... Тъжен "мрън" от мен :-((( на този иначе толкова хубав и жизнеутвърждаващ постинг...

Unknown каза...

Ух, чак ми стана неудобно:-/ Ама тя тениската е стара, от OpenFest. Но ако положението стане неудържимо обещавам да я изпера най-старателно, да я обезпаразитя и да ти я подаря. Не искам да тъгуваш...:Р

Анонимен каза...

Мхахахаха ;-))))) Ето по това се познават приятелите! ;-)))))))))

yovko каза...

Алекс, мисля че има някакви тениски, останали от предходния OpenFest, но това знае най-добре Жоро Чорбаджийски, при когото останаха бройките в повече. Няма от всички размери вече, но може да имаш късмет знам ли... Попитай го като цъфне online.