неделя, 11 юни 2006 г.

Въх!

Кави съм ги вършила снощи в 3 през нощта, какво съм натискала по клавиатурата, какво е било сбозено, идея нямам. Но похвалното ми намерение да сложа просто два нови линка в списъка с блоговете се реализира в изцяло затрит код на блога. Ма всичко! Така де, съдържанието си е там. Само ги няма ненагледните ми темички. Тоест, те и темичките са си някъде там, сладки малки .css -чета. Ама оформлението на html-а, за да тръгнат е затрито. Ще ми трябва сигурно ден или два да седна и да се ровя ли ровя, докато успея да повъзстановя нещата и то ако реша че искам, де. Сега съм с една от стандартните теми на blogger , която си бях харесала още в началото.

Всъщност, мисля си за нещо друго. Нали няма нищо случайно. Каво ли означава този знак на съдбата? Дали е време да спра да се правя на уникална и да приема стандартните неща, които могат да се окажат и по-добри и по-удобни? Дали е време да оставя зад гърба си един период от живота си, изпълнен с търсения, емоции, надежди, грешки, щастие, осъществени желания и неосъществими такива и да насоча вниманието си към нещо друго. Или просто да разбера, че ако държиш на нещо, backup-ът е много важен.

Темата с която съм сега е първата тема, която имаше блогът ми, когато го започнах. После все повече повече си играех с кода, опитвайки се да му дам формата на емоциите си и настроенията си в момента. Разпънах го, натъпках го с JavaScript и алатернативни CSS. И после го изтрих по невнимание. Някой тук да умее да тълкува знаците на съдбата?

5 коментара:

Анонимен каза...

Компютърът е решил, че ти трябва повече цвят. Зеленото е хубаво, нали е лято?!
А иначе забелязвам особена слабост към Григор Гачев в полето вдясно. ;-)

wankata каза...

Познаваш ме. От името на съдбата отсичам: Back up! Крайно време е да го научим това нещо!:)
Аз казах.
Съдбата диктува.
Ти чете.
Вие всички се смяхте;)

Анонимен каза...

Аз пък ти казвам да не пазиш нищо старо, а да се научиш в такива моменти да тръгваш отначало и начисто. :) Марш бързо напред и нагоре! :))) Ние сме някъде отзад в облака прах :)) и ще те подкрепим, ако се наложи :)

Unknown каза...

Ахахаха, Итилиен, :))) Ами.... копи-пейст на първия и после попълвам други имена и адреси. Но не съм стигнала до края. А май blogger имаха някакви проблеми, понеже не щеше и нещеше да ми качи направените по-късно промени.

А иначе, благодаря ви за мъдрите тълкувания. Ще се замисля:))

Анонимен каза...

Не, не означава. Може и да е знак, но най-много да значи, че е време да смениш малко фасона на блога. ;)