сряда, 28 юни 2006 г.

сексът - кога и къде

Иска ми се да разбера какво мислите за следната ситуация. Влизате, да кажем в помещение, което е за общо ползване - кухня, бяня, столова, или нещо подбно и се натъквате на момче и момиче, които правят секс. При това, те очевидно не се трогват много от вашето влизане. Въпросното помещение е колкото ваше, толкова и тяхно, тоест, те не са натрапници в личната ви собственост. Как ще реагирате?

а)ще излезете ужасени бързо-бързо;
б)ще застанете до тях, гледайки ги възмутено и ядосано, показвайки им че са стигналитвърде далеч;
в)ще свършите това, за което сте влезли, правейки се че не ги забелязвате;
г)ще отправите няколко възхитени погледа и ще си излезете, за да не ги притеснявате;
д)ще попитате как им се вижда идеята за тройка;)

14 коментара:

Анонимен каза...

г

Unknown каза...

анонимус: не се чете:-/

wankata каза...

д, естествено - с това трябваше да започнеш!

Анонимен каза...

Най-вероятно В.
Несъмнено има и по-подходящи места за любовни похождения от гореизброените. Може би все пак се предполага, че трябва да се запази интимността на преживяването, поне по моята скромна преценка... Но в днешно време хората правят и по-странни неща, така че и това вече не би трябвало да ни учудва :). А пък да им показваме, че са стигнали твърде далеч май няма да има огромен смисъл - айде, случило се, да са живи и здрави ;).

Анонимен каза...

колебая се между а и г, но май г надделява... това наистина е интимно, но луди-млади ходи ги разбери, да не говорим за укроти ;)

Никола каза...

Бих искал да кажа "Категорично Д!", но по-скоро ще се получи "Г". :)

Анонимен каза...

първо - А, разбира се,
после след кратък размисъл за правата ми - В, и на излизане - Е (ще щипна тоя дето е отгоре по задника, да знаят друг път за рисковете на секса на обществено място)

Unknown каза...

А по-скоро неприятно ли ще се почувствате от случката, или по-скоро приятно?

Анонимен каза...

Интересно, колко човека биха отговорили с е) ще докладвам на полицията нарушение на обществения ред. Не вярвам да са много съдейки по богатия ми опит с далеч по-големи безобразия - тормозене на цял блок с мощни пиянски припеви на (и без друго достатъчно силната) чалга в ранните утринни часове.

Unknown каза...

впрочем, чудя се, в България нарушение на обществения ред ли е сексът на публично място? А целувките?

Анонимен каза...

Едно време целувките са били нарушение на обществения ред. Май филмът се казваше "Любимец 13" - глоба 5 лв... Ех, времена...
Иначе конкретно на въпроса - ж) "здравейте" при влизане, свършвам това, за което съм влязъл и "довиждане" на излизане. Хора сме, трябва да свикнем да се поздравяваме ;-)

ikew каза...

Хахаха, вариант ж) е неприлично култов :))

Впрочем, правил съм го него, но в свое оправдание ще кажа, че бях много пиян и малолетен :)

Иначе, ще си помисля д), но ще направя а)
Или ще направя а), но ще си помисля д), кой знае...

Уточнявам, че онова, от което ще съм ужасен при а-то, е да не съм ги притеснил до степен да им сецна вдъхновението. :)

Анонимен каза...

Хм, преди време на мен ми се случи нещо подобно - в една хижа бяхме забравили да си заключим вратата и ме секнаха... Ама пича остана по-безмълвен и от мен, та не знам коя буква си е помислил тогаз. Девойката избухна в див смях и се възбуди още по-силно... Странно нещо сме хората... :)
Ако аз секна някой в общо помещение и ако хм... не са ми рода, може и да си помисля за тройка - особено ако жената ми харесва...

alvin каза...

в) отвсякъде
Щом ти не им правиш впечатление, свърши си работата и излизай. Ако е кухня и ще готвиш, може да размислиш дали сега е точния момент ;)