вторник, 5 септември 2006 г.

Проститутките

Официално такова нещо няма. А винаги го е имало и го има. Ако ме попитате какви мъже ходят при проститутки, едва ли ще дам смислен отговор.. Вероятно някакви извратеняци, или, знам ли... А скоро един познат ми казва за негов приятел, който е ходил при проститутки (даже не знам как е правилно да се каже) и му казал, че това са били най-добре похачрчените 50 лева в живота му. И после е бил пак и му е било още по-хубаво. А това момче е нормално, симпатично и съвсем социално. Може да си го представиш с хубаво усмихнато момиче за ръка. И сто процента ще го видя някой ден с хуабво усмихнато момиче под ръка. Но онова явно е друго. И другото, което е разказал е че мадамите били някакви много красиви, ама направо страхотни. Аз все си мислех че проститутките трябва да са някакви издухани и перверзни. Ама не били. Е, то не че ми е представително проучването.
Но за друго ми беше поста. Какво е това, което кара мъжете да си платят, за да притежават за час тялото на някоя жена. Какво ли е чувството да го направиш? Сигурно е хубаво, щом занаятът процъфтява. И все повече мъже го правят. Ние нещо некадърни ли сме....Или сме още по-зле, претенциозни и некадърни:)) Дали пък не им писна на мъжете от купищата очаквания, изисквания и условия, съчетани с неопитност и задръжки...Аз не знам как се слага презерватив с уста, признавам се. Опитах се да си го представя, ама не съм сигурна. Може би и това трябва да се учи в училище? Може пък да е от полза.

7 коментара:

Анонимен каза...

Това може да даде някакъв отговор на въпросите ти - ако не са реторични ;-):

Трактат за любовта

PS. Случайно засякох поста в bgit.net и реших да понахалствам. ;-)

Unknown каза...

Искаш да кажеш, че проститутките ги изпитват на това?

Анонимен каза...

Аз по проститутки не съм ходил... Но мога да споделя споделени мнения:
"Тези за по 50 кинта са почти "елитни", т.е. не са онези гадни циганки от магистралата, при които цените почват от 2лв. Това предполага, че могат да бъдат перверзни, могат да са сдухани, но могат да са мили и секси. Понякога даже ти е приятно да си говориш с тях."
"За да спиш с готино парче, като нея, в реална ситуация понякога 50 кинта няма да те оправят. От един пич на място се очаква да има кола, или да ходи с таксита ако си попийва, да има fancy дрехи, fancy парфюм, да ходи по снобарски заведения, да пие марков алккохол, и разбира се да черпи мадамата. И всичко това все пак не му гарантира секс, но и да се стигне дотам - не е гаранция че той ще е задоволяващ. Че ето колко време, нерви и пари трябват за да угодиш на някоя мадама, still... no satisfaction guarantee. Разбира се не всички жени са такива, но повечето хубавици са вече разглезени, а останалите са заети, или са се покрили някъде. Затова имаш ли 50-чка, не му мисли много, ами go play! Дори и само заради спорта."
А моето мнение е, че това явление си е естествено, почти колкото самия свят, и ще пребъде. И в един ден "мъжките проститутки" (жиголота) ще се котират далеч повече, и тогава ние мъжете ще се питаме "к'во ни има на нас, просто сме некадърни или още по-лошо... претенциозни и накадърни?"

Анонимен каза...

Дали пък не им писна на мъжете от купищата очаквания, изисквания и условия, съчетани с неопитност и задръжки..


Просто си дала отговора с въпрос.

skoklyo каза...

weatherman е напипал същината - ако в една връзка става въпрос за търсене на секс от страна на мъжа и на материални облаги от страна на жената, тогава само терминът е различен. сделката е икономически изгодна и за двете страни, затова и занаятът процъфтява.

но пък ти, случайна, в представите си виждаш ли "хубавото усмихнато момиче" и "симпатичното момче" да имат такива делови взаимоотношения? не, предполагам. а може би един ден двамата ще се променят, кой знае.

така че не обобщавай, хората са различни. както беше песента - everybody is looking for something ...

Анонимен каза...

Професионалната работа си е професионална! :)))))))

Боян Пищиков - Архиватора каза...

във Саут Парк имаше един такъв момент:
даскала извратеняк го понижават и го пращат да преподава в дестската градина;
междувременно обществото реши че трябва да преподават там сексуално образование няк`во;
та застава даскала педал пред лапетията и взима банан да им покаже как се слага презерватив с уста, ама не го вкара в устата си, а се хвана за главата и сам се бутна върху банана :D като блондинка дето яде банан хаха
леле, децата как се разревахаааа