събота, 7 юли 2007 г.

Идеалното семейство

Сега тук, къде на майтап, къде на сериозно, ще ви разкажа как според мен трябва да изглежда идеалното семейство.
То се състои от един мъж и две жени. Жените, разбира се, е добре да се самоопределят като бисексуални. В идеалното семейство всички са равнопоставени, то не е харем. А ето и някои положителни ефекти, за които се сещам:
- В къщата винаги ще е много чисто. Две жени чистят повече от една.
- На мъжа никога няма да му се налага да полага усилия да стои буден след секс и да си говори нежно. Може да заспи спокойно, а жените да си говорят.
- Жените винаги ще си имат някой близък с когото емоционално да си споделят и да ги разбира и няма да обвиняват мъжа в коравосърдечие, или да се опитват да го променят.
- Изневерите рязко ще намалеят. Все пак, трима си е разнообразие. Освен това, ако трябва да се надлъгваш не с една жена а с две, и то в екип, ми се струва много вероятно да избереш порядъчността:)
- Готвенето ще е винаги на ниво .
- Жените могат да си помагат с децата.

Просто съвършено.

19 коментара:

АвторЪ каза...

Аз мога да се сетя и за някои отрицателни страни.

Пример 1 - Две жени харчат два пъти (а може и повече) от една. Как нежно звучи само "А що не ми купи кабрио и на мене милооо?" ;)
Пример 2 - Прибирането вкъщи след пиянска нощ с компанията ще бъде съпроводено от два чифта ръце с точилки, налагащи нищо неподозиращата страдалческа кратуна. Ох!
Пример 3 - Може циклите им да съвпаднат... Какъв ти секс тогава?!
Пример 4 - Трябва да се помнят рожденните дни и на двете жени. То с една не е лесно...
Пример 5 - Трябва да имаш по едно дете от всяка, иначе не ми се вижда честно, дори спрямо детето/децата. Това, съгласи се, с нашенските заплати е виден подвиг ;)

Айде че стана много песимистично. Иначе подкрепям с две ръце вкарването в ежедневието на една от най-силните мъжки сексуални фантазии ;D

Анонимен каза...

страхотна идея :)

Unknown каза...

В интерес на истината не му завиждам на такъв мъж. Най-много след 1 месец жените ще се изпокарат за нещо и после 100% той ще се окаже виновен, дори причината да е защо едната обула гащите на другата. Като моментно преживяване обаче, подкрепям с двете ръце.

Анонимен каза...

Доста нестандартно решение. Няма нещо достатъчно невероятно, че да не се случи. Все пак лично за себе си мисля, че съм прекалено ревнива и егоистична, за да участвам в едно такова семейство :)

Unknown каза...

Хех, комнетарите ви са много неочаквани за мен:) Мислех че жените ще възроптаят, а мъжете ще бъдат очаровани. Май не е съвсем така:)

На Иво мога да кажа, че две жени и печелят повече от една:) Което в днешните еманципирани времена, може да се окаже доста:) А за рождените дни... това е идеята, ако ги забравиш, някой ще ти напомни:) Хич да не е някой ще купи подарък, поне и няма да е толкова страшно. А за пиянските нощи, жените се дразнят от пиянските нощи на мъжете си, не защото имат нещо против пиянските нощи въобще, а защото стоят сами. Ако са двечки, толкова добре ще си прекарват, че на теб ще ти се иска да се прибереш по-бързо в къщи, за да ен изтървеш купона:)

Николай, по-добре жените да се карат помежду си, отколкот с теб, не е ли така. Жените умеят да се карат и да забравят на секундата за какво са се карали и пак всичко да е наред.

Неуловима, не знам дали си участвала в "нормално" семейство. Там определено ревността и егоизмът на жените не биват удовлетворявани:)

skoklyo каза...

Както го описваш, идеята изглежда и работи точно като харем. Познай защо ...

Анонимен каза...

В ислямския свят, където Коранът позволява до четири съпруги, масовият случай е именно този - един мъж и две жени :) С всичките произтичащи от това хубавини, за които споменаваш...
Многоженството е всъщност много мъдро решение за справяне с проблема на рояците стари моми и млади вдовици, пръкващи се неизбежно след всяка война.
Четири съпруги са имали предимно висшите аристократи, и то защото и при тях бракът е вид политика и дипломация. Като се замислиш, мнооого по-удобно е, като подписваш следващия договор за съюз, просто да прибавиш още една съпруга, без да се налага да се развеждаш с предишните, както му се е налагало на цар Иван Асен. А пък за това какви беди е донесло на държавата ни желанието на Иван Александър да се ожени за втори път, въобще да не си говорим :)

Анонимен каза...

А защо не две жени и двама мъже? Също си има купища добри страни. Дори ако мъжете не се определят като бисексуални. :-)

Sem_D_D каза...

а психарите от америка казват, че харема е измислен, за да се вредят всички жени, нали :)
а останалите голтаци дгд...
но все пак бая бих се замислил за сходството на характерите...
две женки - да се уцелят? и да се харесват пак след едва, две, три годинки? лелемале...
само не знам как ще се обяснява после на дечурлигата защо мама и татко и мама спат заедно, а малките не можело така :)

Анонимен каза...

Григи, всъщност най-идеалното е една жена и двама мъже. А бисексуалността според мен трябва да се изключи напълно. Там, където партньорите в семейството са от двата пола, твърдата хетеросексуална ориентация е просто задължителна. Иначе рано или късно щастливото семейство ще се сведе до още-по-щастливо и хармонично гейско такова :-)))
Та затова семейство от една жена и двама мъже ми се струва далеч по-добър вариант. Малко мъже са способни да дадат достатъчно любов, внимание и нежност на една жена като хората, за двама в екип задачата е далеч по-постижима :-))) За сексуалната задоволеност да не говорим. А пък знаем, че една напълно удовлетворена жена е сама по себе си мощен генератор на хармония :-)
А пък ако трябва да си говорим съвсем сериозно, едно тричленно или повече членно семейство може да бъде също толкова щастливо и също толкова нещастно като "нормалното" двучленно. Не е до броя членове, ами до отношенията между тях... :-)

Unknown каза...

Аааааа, да се разберем, една жена и двама мъже - не! Два пъти повече мръсни чорапи, два пъти повече мръсни чинии. Никакво разбиране, защото докато тя готви двамата ще си гледат мача и ще се тупат по рамото.Нищо свястно в секса,защото ще се убият да си мерят пишките.
И за капак ще кръшкат и ще се покриват един друг.
Абсолютно безумие.

Анонимен каза...

Ами че то точно меренето на пишките му е най-хубавото на този модел! Постоянно ще се състезават кой е по-добър и повече държи на жената! :-) Единият ще мие чиниите, другият ще пере чорапите, и при това ще го правят доброволно и с ентусиазъм ;-)
А пък жената междувременно гледа мача и ги вика за повторенията на по-хубавите голове. Ееех... размечтах се :-)))

Unknown каза...

Мдааа, Ани, размечтала си се... В общият случай мъжете ще пуснат черните и белите чорапи заедно в пералнята на 90 градуса (щото 90 градуса е правият ъгъл, те друго не знаят), а ако им кажеш да са по-икономични, може и чиниите да вкарат вътре, след което ще отидат в някоя кръчма да пият бира и да гледат не само повторенията, а целият мач... Колкото до секса, какво ще си мерят пишките... Мъжете си ги мерим само когато няма достатъчно дупки за всички... :)

Анонимен каза...

Абсолютно съм ЗА двама мъже и една жена.

Два пъти повече секс. Два пъти по-малко лиготия и фасони. Два пъти повече комедии, два пъти по-малко чик-флик. Два пъти повече конкретни спорове/разкази/разговори по интерсни теми, два пъти по-малко клюкарстване на космо-кифли. Два пъти по-малко ревност, два пъти по-кинки. Мъжете са отлични готвачи. Хигиената поддържаме всички дружно.

Няма друг рай, по-добър от този, честно. Аз от години си го мисля.

skoklyo каза...

Така като чета, всички го приемат на бъзик това нещо с триъгълника, затова и толкова много гласове "за".

Нещо като дискусия "какво би било, ако мъжете имахме втори хуй вместо нос".

Ама иначе ако откриете, че гаджето ви спи с вашия най-добър приятел/приятелка, ще проглушите махалата от вой.
Или си мислите, че в харемите нещата винаги са били идеални и е нямало фаворитки или борби буквално на живот и смърт?

То и аз харесвам порнофилми, ама дай да не се улисваме в едностранчиви фантазии.

А Случайна може да вземе за пример Ленин и това, как нищо не пречи от уж добрата теория да произтече плачевна практика :)

Анонимен каза...

skoklyo, ти пропускаш факта, че говорим за хора, които живеят ЗАЕДНО като семейство - ерго, всеки всичко зне, защото перд - и СЪС - него се и случва. Нищо общо няма това със страничните забежки.

И аз изобщо не приемам на шега, съвсем директно коментирах :-)

skoklyo каза...

Ами, Алекс, вътревидовата борба при човешките същества е пословична, просто казвам, че трябва да се взема предвид при който и да е социален експеримент, нали.
То е трудно двама души да постигнат хармония помежду си, представяй си как ще е при трима ...

Анонимен каза...

Applause

Боян Пищиков - Архиватора каза...

готов съм да опитам :D
оригиналния идеалистичен вариант ми харесва най-много