събота, 12 юли 2008 г.

Секси ли са бременните?

Жените трябва да са винаги секси. Не само когато им се прави секс, а винаги. Това е оръжието им. Да предизвикват желание и да контролират чрез него. Жените нямат смелост да се откажат от това желание, дори когато са бременни. По улиците е пълно с всякакви "секси мамчета", които се кипрят със къси роклички и високи токчета. На мен това ми се струва малко гротескно. Не че една бременна жена няма право да е хуабва. Но между хубава и секси има разлика.
Освен това, митовете как на бременните много им се правел секс...Може да искат да бъдат обичани, прегръщани, целувани, но истинскитя секс е друго нещо. Той една диви стихия, в която не можеш да се впуснеш с още един "пасажер" на борда:)
Мисля си че сексът доминира целия ни свят. Сексът, а не любовта. Което си е страшно. Бременните не трябва да излъчвта секс. Трябва да излъчват любов.

3 коментара:

Анонимен каза...

Една бременна жена обикновено Е хубава. :-)

(А немалко са и секси. Без никакви къси роклички и високи токчета. :-) )

Анонимен каза...

Ами някои жени казват, че тогава им идва меракът. Не е задължително всички да са като нас, нали?

Освен това, ако жената се чувства добре, защо трябва да си смени обичайния начин на обличане? Какво й пречи да продължи да ходи с къси рокли и токчета? Знаеш ли дрехите за бременни, дето ги продават в специализираните магазини, колко ужасно грозни са? Сякаш жената като е бременна, трябва да изтрие себе си, да се сгуши в някакъв чувал и да не се ни вижда, ни чува.

Не заприличвай на баба-критикарка, моля те!

hazel каза...

Бременностите са различни, не само жените. С някои бебета имаш желание, с други - не.
Друг е въпросът дали всички минувачи по улицата трябва задължително да разберат, че имаш желание:) Но това важи не само за бременните, нали?