сряда, 11 февруари 2009 г.

Кой сега е шампиона...

Скъпи мъже, има ли покрай вас някоя мадама, която давате мило и драго да заведете на някое усамотено място и така нататък и така нататък, но тя за съжаление си има гадже...
Ето ви един безценен съвет. Изчакайте търпеливо деня, в който ще има мач. Бербатов ли ще играе, целият национален отбор ли...няма значение. Важо е да е е някой "много важен" МАЧ, който гаджето и няма да пропусне да гледа, с приятели, разбира се.
Тогава ще настъпи вашият час. Обадете и се. Ще останете учудени колко отзивчива може да бъде една зарязана заради мач жена. И колкото и красиво да вкарва Бербатов, хората са казали "очи пълни, ръце празни", а на вас ръцете ви може да се окажат пълни, както сте със широко отворени очи. ..

5 коментара:

Комитата каза...

Не е проблемът в мача, а че не искаме да си разваляме приятелството с гаджетата им ;-)

Анонимен каза...

Веднъж се обадих на приятеля ми да гледаме заедно мач...

Анонимен каза...

Ехеее, анонимен, аз сега разбирам, че то си било класика.

Но, всъщност, тези истории ги измислят и разпространяват гадните феминистки, за да тормозят мъжете и да им вгорчават гледането на мача с приятели с тревожни мисли.

Случайна

Анонимен каза...

Защо пък тревожни? Какво по-хубаво от това всеки да преживее онова, което го прави щастлив? Стига трагедии.

Мислиш ли, че всички ще са още по-доволни ако мацката се прежали и отиде при мъжката компания за мача и да им сервира бирата и евентуално да компенсира загубата на любимия отбор?

Unknown каза...

Съветът ти е доста добър, всъщност... Но за протокола, ето как прочетох първоначално този пост: Скъпи мъже, има ли покрай вас някоя мадама, която давате мило и драго да заведете на някое усамотено място Има! Биляна! и така нататък и така нататък, но тя за съжаление си има гадже... Да, така е... Има си гадже... Аз... :) Чак по-късно като стана въпрос за мача осъзнах, че не съм схванал нещата по правилния начин...