сряда, 26 януари 2011 г.

Тоалетните - един паралелен свят

Аз по заведения рядко ходя, но виж, по тоалетни - много! Обичам да вървя и освен това обичам чай с литри, така че съдбовния момент "ох, пишка ми се" ме застига на около половин час.
Ето моята лична класация:
Първо място, с голяма преднина, печели тоалетната на китайския ресторант, който е в сградата на Сити Арт Хотел. На това място бих се отбила даже без да ми се пишка, само за да погледам безкрайно високия таван и красивите плочки. Чак не ми се излиза от там.
Второ място си поделят "Пикадили" и "Мястото". Винаги много чисти, поддържани тоалетни, направени с чувство, уютни някак. Удоволствие е да се огледаш в огромните огледала.
Трето място за "Хепи". Малко е тесничко и някак не особено предразполагащо, но пък има виц на седмицата:)
Четвърто място за тоалетните на Мегамол Русе. Макар и огромни като хангар и поради това малко стъписващи, са перфектно чисти и има някакъв чар в тъмно червените плотове и нестандартните кошчета.

Специалната награда получава тоалетната на бар "Джони Уокър", която без да блести с модерност и налична тоалетна хартия спечели сърцето ми с оригиналност и безумие:) Десетки табели от соц време съжителстват със стар компютър и чашка за кафе, от която се пуска водата. Не можах да изляза от там близо 10 минути:)

На края на класацията ми са ужасните тоалетни в Арт клуба и "Котката", където влизам само ако нямам ама наистина никакъв избор.

Кои са вашите любими тоалетни?

6 коментара:

windwarrior каза...

Мъжките тоалетни на летище Шипхол и в Арена Младост, София. На писоарите в мъжката тоалетна има нарисувана супер-реалистична муха, която просто те предизвиква да я уцелиш със струята. Японско изобретение, намалявало разходите за почистване на писоарите с над 50%. А пък и е голям фън. Е, поне за момченцата :)

relax66 каза...

таоалените в Кръстец...

Unknown каза...

Ахахаха, Релакс!
Уинд, чудя се какво могат да измислят за момиченцата в този смисъл:)

windwarrior каза...

Знам ли Жу, явно е неразработена пазарна ниша :)

windwarrior каза...

Вариант 2 - купуваш си едно от тези:
http://www.go-girl.com/how-to-use-gogirl.asp

Влизаш в мъжката тоалетна, и подгонваш мухЪта.

гого каза...

Между другото, на китайския и на Роял плочките са еднакви, при мене водят тези в мегамол, защото са странни и интересни, за дъното на класацията съм съгласен абсолютно с теб, жалко, защото иначе са добри заведения...Заинтригува ме тази на джони уокър, ще я посетя с апарата си :)