събота, 30 юни 2012 г.

"Женени с деца"

Никога не съм можела да разбера защо хората харесват "Женени с деца". Според мен това е един ужасно тъжен филм. Глупави, нещастни хора, цамбуркат в помията на жалкото си съществуване.
Може би смеейки им се, хората се разтоварват от ужаса на собственото си жалко съществуване? И виждайки гротескен образ на живота си,  успяват да се посмеят и да го понесат по-лесно.
Колко е тъжен този свят. 


1 коментар:

Стоян Стоянов каза...

"Никога не съм можеЛ да разбера защо ЖЕНИТЕ НЕ харесват" ...някои очевидно смешни за мъжете неща. :) Всъщност... то аз и много други не разбирам, ама... Но трябва ли пък всичко да разбираме?! ;)

Самоирония, самотерапия... човек не трябва да се взима прекалено на сериозно. Също както и да взима някакви си сериали - на живо може би нямаше да ни е толкова смешно, но това си е само един сериал все пак!

П.П. Да приемаш, че харесващите "Женени с деца" са хора с ужасно, жалко съществуване, е малко прибързано, и не особено реално подкрепено. ;)

П.П.П Жалко, че не мога да се сетя за едно разказче на един фантаст за произхода и предназначението на вицовете, или нещо от тоя род. ;)