петък, 30 декември 2005 г.

Женската съблекалня

Съблекалнята в един фитнес клуб е доста интересно и поучително място. Сигурно може да се напише цяла книга за това. Откъде ли да започна...
Първото, което ме впечатлява винаги, е необяснимата самоубийствена пристрастеност към прашките. Леко ми се гади от тази мода. Лятото като че има моменти, когато просто трябва да си почти гола. Но през зимата, брррррррр. Като че някаква безотказна мазохистична нагласа има в жените. Разголена, уязвима, секси. Хм. Сигурно мъжете наистина се възбуждат ужасно от това. Кой знае...
Друго нещо, което ме впечатлява е как една жена се облича. Нещо като обратен стриптийз е. Много особено. И вълнуващо.
Една жена влиза, с трико и маратонки, косата на опашка. Съблича се и след като се върне от банята облича много, ама много дантелено черно бельо, което, ако не беше перфектното и тяло, сигурно щеше да стои тъпо. Обаче така е като реклама за секс шоп. Натрапчиво прелъстителна. Гледам я с интерес и се чудя какви ли са дрехите за това бельо. Облича тъмен панталон на мнооого фино райе, някаква риза и строго сако в същия убит почти синьо-черен тон. Малей, всичкият сексапил е заменен от не по-малко впечатляваща строгост. Вързва си косата на опашка и от нея прави кок. И ако щете вярвайте, ама слага и очила. Метаморфозата е поразяваща.
Друго момиче влиза с доста размъкнат анцуг и някаква тениска. Рошавичка, небрежна. Съблича се и аз почти ахвам от това колко невроятно съвършено тяло има. Нищо излишно, нищо недостатъчно. Гладка кожа, която сякаш блести отвътре, чистичка и нежна. Мадамата изглежда като току-що извадена от опаковката. Да я гледаш, да и се ненагледаш. Като бисерче е. Обува си боксерки(браво!), няакъв широк панталон с много джобове и отгоре размъкната блуза.Никога няма да отгатнеш какво се крие отдолу. Хм.

Този пост поседя доста като драфт, понеже все нямам време да го завърша. Затова реших да го публикувам до където съм стигнала. А останалите си впечатления от това вълнуващо и загадъчно място, наречено женска съблекалня ще споделя с вас в някой от следващите дни. Надявам се да ви е интересно:)

6 коментара:

wankata каза...

ЕЕЕ, ти като моите приказки:( Точно като стане интересно, спираш и казваш: "До следващия път"... Само да не стане като моите следващи пъти дето се точат с месеци;)
Честита нова година!
Ако някой ми каже с какво днешния ден е по-различен от вчерашния/имам предвид глобално, защото нормално, че всеки ден си е различен, но да кажем кое е това различното, което не е било миналата година/ ще го черпя шоколадче с 83% какао;)

Анонимен каза...

>"Първото, което ме впечатлява винаги, е необяснимата самоубийствена пристрастеност към прашките.... Като че някаква безотказна мазохистична нагласа има в жените. Разголена, уязвима, секси. Хм. Сигурно мъжете наистина се възбуждат ужасно от това."

То колкото мъже толкова и вкусове, ама аз специално не намирам прашките за секси. Определено дамите по бикини изглеждат много по-възбуждащо. И други мнения като моето съм чувал. Предполагам, че много мъже са на обратното мнение, но явно ако някои дами си мислят, че като сложат прашки автоматично стават по-привлекателни доста грешат.
Иначе анализът е много интересен. Как с дрехите се налузва и "лицето" за пред света...

Unknown каза...

Божо: Хубаво е че има мъже които мислят така. Те май много мислят така, а тъпото мнение че жена, която не носи прашки, вероятно ще носи кюлоти е заговор на производителите на бельо. И гинеколозите.

Анонимен каза...

проблемът с прашките далеч не е в тях самите, а в трътката, която ги обрамчва.

Unknown каза...

Аз пък мисля че проблемът с прашките си е проблем с прашките. Едно хубаво дупе изглежда добре в каквото и да е. Не е нужно да са въженца. Понякога е даже тъпо.
А иначе, жена с увиснал и грозен задник едва ли ще спечели мъжкото одобрение в каквито и гащи да се обуе. И кюлоти да си сложи, едва ли ще я похвалиш.
Природата понякога е жестока. Жени с големи задници, мъже с малки пениси...язък!

Анонимен каза...

kakvo imash predvid pod malki? ;)