събота, 27 януари 2007 г.

Индийски филм

Не бях гледала индийски филми от малка. Да ви кажа, обожавам ги! Вчера гледах "Криш". Пълна боза, обаче танците, танците.....Ах... Сигурно в някой предишен живот съм била индийска танцьорка. Просто полудявам като ги гледам да танцуват. Сякаш светът се разлюлява. Освен това, толкова са красиви тези индийки. Преливащи от красота. То коси ли бяха, то устни, то очи. Де да можех да си изрежа от този иначе наистина феноменално тъп филм само танците...Някой може ли да помогне?

5 коментара:

Анонимен каза...

Ама дали пък не си била индиец в предния живот!?:))Един вид голям ценител и познавач...

Unknown каза...

Оказа се, че някой е изрязал за мен танците от филма. Благодаря!

Анонимен каза...

Спомням си детството как когато исках да отида на кино все казвах на мама ,че дават филма "Майка Индия" и тя винаги ме пускаше.Много и харесваше този филм.

Unknown каза...

Хех, този май не съм го гледала:) Обаче планирам да си купя "Слонът, моят приятел" когато излезе по РЕП-овете на 7 март. А вече си купих
"Бродяга" - класически черно-бял(!) индийски филм с Радж Капур. Последният е нещо като Чарли Чаплин и Кларк Гейбъл едновременно за индийското кино.

Анонимен каза...

Този "Майка Индия" беше много отдавна от началото на 60те и май не беше като популярните индийски с много музика, а беше някакъв социален . Аз да се кажа не си падам по тях, но като прочетох поста ,ми беше прятно да си спомня как "лъжеш" мама за да отида да гледам например "Сбогом гринго "или някой друг с Джулиано Джема.Но потърси го, мама като го гледаше винаги плачеше сигуно е бил хубав.