сряда, 19 септември 2007 г.

Мъдри мисли

"На проститутката и се плаща не толкова да прави секс с теб, колкото да си тръгне след това"

4 коментара:

Дъждовна каза...

Нещо подобно ми каза веднъж човек,който си купуваше виагра.Че собствената жена излизала по-скъпо от платената.При втората не си длъжен да купуваш нищо допълнително-просто плащаш и си тръгваш ,когато поискаш.Ама все се чудя защо му беше виаграта;нали би трябвало да си избере такава проститутка,която да му харесва и да е достатъчен стимул.Да не говорим за евентуалните й професионални умения.
А пък какво ли би било,ако след "сеанса" момичето вместо да си тръгне каже-"Днес имаме промоция и плащате за един път/час/ а аз оставам за два".
Случайна,кой сподели с теб тези мисли?Русе наистина е известен с Дунав-мост,но не забравяй ,че там има и най-много тото-късметлии.Така че пусни тото,после направи едно околосветско пътешествие и ни разказвай.
Стана малко дълго,ама да попитам дали си взе гардероба с приказките от Варна?Защото ми се струва ,че в него има още много неразказани истории.

kenkal каза...

Звучи ми като:
Брачната връзка винаги се състои от двама души, които са готови да се закълнат, че само другият хърка. /Т. Пратчет/ :)

Григор каза...

Затова и някои хора си наемат платена любов, а други си търсят човек, близък до сърцето им...

Анонимен каза...

Това важи за хора, които не умеят да съчетават душевната и физическата близост. Затова ги отделят едно от друго - да не страдат те и да не страдат любимите им хора.

Pocu