понеделник, 29 ноември 2010 г.

Сватба

Отидох късно в ресторанта и бях приятно изненадана да видя само една маса с баби и лели и две големи маси с приятели на младоженците. Булката е бивша управителка на "Хепи" и имаше масирано присъствие на сервитьорки от това известно със сервитьорките си (най-вече) заведение. А мъжката част се представяше от приятелите в махалата - двадесетина левента в разцвета на силите си. Предположих че ще се завихрят танци, веселба и свалки до зори.
Обаче не стана точно така. Под звуците на хора и кючеци девойчетата се кършеха на дансинга, огрени тук-там от присъствието на кръстника и младоженеца. Останалите мъже пиеха юнашки и току пляскаха с ръце във въздуха, в моменти на екзалтация. Мислех че като се напият достатъчно може пък да се разтанцуват, но не познах. Имахме участник, който заспа и не успяха да го събудят за наздравицата с булката, но нищо повече. На "Грийн грийн грас ъф хоум" имаше двойки момичета, които се въртяха по дансинга. И една маса мераклии, които въздишаха тежко и поръчваха още вино. Тъжна работа. Като си тръгвах, самотни момичета танцуваха кючек заедно с булката, а залитащи мъже тежко-тежко си обличаха палтата и си тръгваха.

5 коментара:

Стоян Стоянов каза...

Ех... Откак мъжете захвърлиха мечовете, светът изпед...стя! :)))
Е, то и аз не съм от хората, които излизат на дансинг, но то това е от милост към възприятията на околните! :)

Unknown каза...

Една позната каза, че в България, ако един мъж се къпе повече от веднъж в седмицата и може да танцува, значи е педераст:)

Стоян Стоянов каза...

Ужас! Аз значи съм наполовина!!! Никога няма повече да се пробвам да танцувам, че... :)

skoklyo каза...

Това за къпането не е много честно изказване. По-скоро, ако може да си позволи да се къпе само веднъж седмично, значи най-вероятно е педераст, понеже не се поти много и не го сърби отзад, тоест лежи по цял ден в леглото и си обезкосмява задника :D

трудова медицина каза...

Е, трябва да се опитва... няма начин..