понеделник, 5 декември 2005 г.

Големите цици: за и против

ЗА:
- Като влезеш в магазин за бельо, винаги е забавно да видиш лекото учудване в очите на продавачката като кажеш какъв номер искаш. И още по-забавно е ако вземе пък да ти е малък.
- Винаги може да отвлечеш вниманието от големия си задник, или някоя пъпка на физиономията, като си сложиш по-дълбоко деколте.
- Изглеждаш женствена и с най-простичката черна рокля.
- Забелязваш се. Даже мъжете които не харесват цици си общуват с теб, за да си докажат че не те харесват.
- Ако вземеш че се спънеш и паднеш по очи, рискът да се натъртиш е по-малък.
- Да зарадваш любимия човек с удоволствието да му "напълниш шепите". Плюс това, приятелите му да му завиждат.

ПРОТИВ:
- Най-вероятно прегърбена стойка, заради тежестта, както и заради криенето в пубертета.
- Забрави за тичането. Непрекъсаното променящият се център на тежестта е нещо доста неприятно. Дилемата дали да се задушиш със стегнат сутиен или да си ги държиш с ръце е доста неприятна.
- Може да си сложиш сладко момичешко потниче с тънки презрамки и без сутиен само ако си решила да участваш в конкурс за най-смешна крава.
- Ако решиш да облечеш спортен екип в най-добрия случай изглеждаш странно а в най-лошия, като проститутка, маскирана като мажоретка.
- Трудно е да изглеждаш интелектуално.
- Спането по корем остава някъде в ранния пубертет.
- Никога не си сигурна дали един мъж наистина те слуша какво му говориш или само се чуди как да те хване за циците.

Извод: Ех, ако можеше да си носим циците само като сме на кеф...


P.S. Smile!

11 коментара:

Анонимен каза...

Интересното е дали същото може да се каже за шкембето при мъжете ... :)

Анонимен каза...

Василе, мойто момче благодаря ти за този коментар :-)

Толкова хубаво е да можеш да спиш по корем...

Анонимен каза...

Съмнявам се дали мъжкото шкембе има което и да било от изброените предимства. (Пък и други. Но аз вече от 20 години безуспешно се боря за поне малко шкембе. И имам лошото чувство, че ще се обзаведа с шкембе когато и с цици...)

Иначе, имам една позната, чийто бюст може да смае и маниак на порното. Като капак на всичкото, е естествен - познавям я от времето, когато този бюст почваше да расте. Спортен екип (примерно анцуг) не й стои зле. За съжаление, не знам за тичането, но от волейбола й се наложи да се откаже... И в първия миг може да не изглежда на мъжете като известна интелектуалка, но само след няколко изречения впечатлението е напълно променено.

Изобщо, все повече си мисля, че размерът на циците, цветът на косата и прочее са неща, на които мъжете май отдават доста по-малко значение, отколкото жените. Което пък ме кара да си мисля - заради мъжете ли се гласят и кипрят жените, или...? Един мъж трябва да е абсолютен нещастник, за да си вземе жена с лош характер, независимо колко красива е.

Лошото е, че и абсолютни нещастници сред мъжете също има достатъчно...

Анонимен каза...

Васил: Има общества, в които големите цици се смятат за също толкова красиви и сексапилни като голямото шкембе:) въпрос на традиции.

Григор: Ти пак си краен, както винаги. Мъжете обичат да притежават красиви неща и са склонни на известни компромиси с характера:)) Пък и както знаем, по-добре красива и мила жена, отколкото зла и грозна:)

Анонимен каза...

@Случайна: Според мен няма нищо лощо нито в големите нито в малките цици. Има лошо само когато жената се обзаведе с комплекс по темата - колко са ми малки/големи...
И ми се иска да питам нещо - защо си нарисувала картата в "какво ли работя..." наопаки? :)

Анонимен каза...

Случайна: "Както винаги"? :-) Откъде стигаш до извода, че мъжете са склонни на такива компромиси? ;-)

Пък и си мисля, че една жена е красива само докато я гледаш, но е зла и когато не я гледаш... ;-)

simonp: Напоследък почвам да мисля, че всяка, или поне почти всяка жена има комплекс на темата. Било че са й прекалено големи, било че са й прекалено малки... Чудя се дали в някои случаи не и двата едновременно! ;-)

Анонимен каза...

и още по темата:

http://veselba.kafence.com/show.pl?pid=5bd1247c6b23e14ae2f54fb82e8f1219&b=15&n=30&p=desc&nm=38&catname=%D2%E0%E1%E5%EB%E8%20%E8%20%ED%E0%E4%EF%E8%F1%E8

Анонимен каза...

(сори, май горното не излиза цялото - да видим така ще стане ли...

Unknown каза...

Simonp: Относно картата: не съм никакъв картограф, обаче ми се стори че нагоре е север. Оттам нататък импровозирах. Доста хора са успявали да се ориентират по нея, така че вероятно съм се справила.

Относно комплексите...Сигурно има и такова нещо. Но смея да си мисля, че отдавна съм минала етапа на комплексите за каквото и да е. А постът ми беше предизвикан от една съвсем прозаична случка. Ходя на аеробика и всеки път се вбесявам от това колко ми пречат гърдите да скачам. Направо ми писва. И започнах се успокоявам като изтъквам някои предимства. Ама после пак се ядосах и се сетих за други проблеми дето са ми създавали и после пак се успокоявах ... и така:)

А психозата на жените по отношение на гърдите им, извинете, но я предизвикват мъжете. Понеже за половин живот съм чувала какво ли не по мой адрес и по адрес на други жени. И хубаво и лошо. И в двете посоки.
Същата психоза я има и за задниците, за косите, за краката.
Рядко ще чуете жени да коментират злобно дебелия задник на някой мъж, докато класиката "джанти 19-ки" я знае всеки. Така че хайде освен другите психози, да не психирате жените че били сега пък обръщали много внимание на външността си.

Анонимен каза...

@Случайна: Аз нямам нищо против жените, които обръщат внимание на външния си вид, но както казах - няма смисъл да изграждат излишни комплекси с даденостите си особено, ако нямат и излишните финанси да ги коригират с козметична хирургия. Картата ти е вярна до толкова до колкото са спазени посоките на света, но не и посоката на улиците, но нищо - и аз знам вече къде е салона ;)
И от мен да знаш - мъжете харесваме жените, няма особено голямо значение външния вид - както руснаците казват "только водка не хватает" ...

Анонимен каза...

Големи или малки, но важното е да са достъпни (available) или on-line както се казва...