сряда, 14 декември 2005 г.

Разкрита

Е, разкрихте ме. Днес имам рожден ден. Ставам на 33, което е малко стряскащо, но щом не се страхувам да си ги кажа, значи е добре. Да видим докога:)
И като съм започнала с разкритията, направих сладкия тест, който беше плъзнал по блоговете, за това какво файлово разширение съм и каква операционна система. Резултатите май не са далеч от истината.

You are .dll You are dynamic.  You are constantly in danger of bringing down the house, because you don't play well with others.
You are HP-UX. You're still strong despite the passage of time.  Though few understand you, those who do love you deeply and appreciate you.

И последното разкритие за днес, едно много щастливо съвпадение. Радвам се че съм родена на една и съща дата с един човек, когото много харесвам и вероятно много от вас познават, макар и задочно. Александър Карчински. Да ни е жив и здрав и все така да ни кара да се усмихваме.

Целувки на всички и много поздрави!

6 коментара:

Анонимен каза...

Честито на теб! (не него каквото имах, му казах ;-)))От мен общи пожелания не чакай, аз пожелавам само неща, за които си мисля, когато се сетя за даден човек. Знам, че ще ме разбереш ;-))

Здравето е Божа работа, а аз ти пожелавам свобода, мечти и смелост - не да ги има, а никога да не свършват. И Владко много да те радва.

Бтв, мислех и аз да избложа класика Карчински, но той ме заплаши с физическа саморазправа. Към теб ще да е бил по-благосклонен, или си била по-мъдра да не му кажеш намеренията си ;-))

Анонимен каза...

Хахах, наистина, не съм му споделила. Нядявам се да не се разсърди. А физическата саморазправа е нещо, което съм готова да понеса:)

Анонимен каза...

mi 4estito:)

Lana каза...

Честит рожден ден и от мен!!!

Анонимен каза...

Честит рожден ден тогава! Всичко най!

Анонимен каза...

Честит и от мен, макар и на патерица! :-)

(Честиотото може и на патерица. Важното е ти да не си! :-) )