петък, 24 февруари 2006 г.

Топло

Дааа, онуй май беше само трейлър за пролетта. "Хареса ли ви? Очаквайте скоро пълната версия! А сега, welcome to the real world!" Стууууууд!
Обаче топлото си има много начини да остане на света. Капсулова се във витамини, дремещи под сбръчканата кожичка на сушени плодове, събира се в очакването за огън, спящо в изсъхналите дървета, вдига пара над горещите минерални извори. А светът се върти. И има толкова много начини... Протягам ръка и си отварям консервичка с топлина, тя избликва отвътре, разлива се като златен дим, потапя стаята в светлина и ме завърта със смях в облаците. Консервичката си има и друго име - MP3 формат. Но на кого му пука за имена!
А за всички вас, с много любов една песен от диска с "най-жизнеутвърждаващата музика от времето на "Зайченцето бяло" насам", както я нарече един клиент:)

2 коментара:

Анонимен каза...

може ли да пишеш тук дали имаш други подобни песни, и ако има - къде ;))

Unknown каза...

Anonimous, имам, доколко ще са твой тип, не знам. За съжаление има проблем със слагането им в нета. Тази беше изкючение. Мога да ти пратя по пощата, ако това е решение за теб. Пиши ми на адреса даден в блога.