понеделник, 18 юли 2005 г.

Роди ма, мамо, тъпа, аз сама ш'са изруся...

Мили момчета и момичета!

За да видите това, за което сте дошли, ще трябва да си отворите кода на страницата(Ctrl+U, за най-малките)и там да си намерите скритото div-че(display:none). Досадно, а? Също като да четеш скучни и еднотипни блогове, писани под указанията на самозвани гуру-та.

Бъдете себе си и се обичайте! Аз така правя. Приятен ден!:)

16 коментара:

Анонимен каза...

Няма нищо по-красиво от разлял се и светещ на слънцето златно-меден нюанс на кестена.

Лично мнение ;-))

Анонимен каза...

Имах преди време и аз такива чуденки, майка ми беше "за", а Вили /жена на братовчед ми и моя фризьорка/ категорично беше против. Така и нищо не направих и мислех да отида в някой магазин за перуки, за да пробвам как бих изглеждала с различни цветове, ама не намерих такъв.
Сигурно си се забавлявала доста, а и хората около теб са били изненадани и разнообразени от твоята променяща се всеки ден визия.
В крайна сметка ходи и със зелена коса, ако така ти харесва :-))). Косата не променя израза на очите.

Анонимен каза...

Лично моето предпочитание (да си кажа тежката дума като мъж ;-)) - както ти се чувстваш най-добре и щастлива. :-)

Inks каза...

Последния път, когато житейската ми дилема беше кво да правя с косата си, просто я обръснах. После седмици наред всички се чудеха дали това не е форма на социален протест и въобще срещу кво протестирам. Май сега е моментът да си призная, че срещу нищо не съм протестирала, просто беше адски яко да си имам куха гола главица, адски яко е, а е и супер подходящо за летните жеги. Сега вече съм пораснала и не правя такива неща, затова бих казала русо. Определено лятно.

Анонимен каза...

Дончо: Предвидени бяха снимки за онагледяване, но имам проблеми с нета в салона:(
Таня: Мда, съвременната козметика за коса предлага почти неограничени възможности за промяна на цвета, като с това вместо да ни улесни,само ни кара да се чудим какви всъщност искаме да бъдем.
Григор: Похвална позиция:) Само дето е малко омагьосан кръг. Една жена е харесвана когато е щастлива. А е щастлива когато е харесвана...
Ванина: А сега каква ти е косата?
assenic: За прехраната си изключително разчитамна ръцете, а не на косата си:) А второто, май има нещо общо с Мерилин Монро. А третото - бравос!

Inks каза...

Сега ми е кестенява, на руси кичури, средно дълга и противно чуплива :)

Анонимен каза...

Противно чуплива? Познавам момичета, които опропастяват часове в това да постигнат тази "противна чупливост"...

Unknown каза...

Ей, най-накрая се сборих и с нета и с blogger.com и успях да кача пустите сннимки. Ta...:)) коя предпочитате?

Inks каза...

Григор: аз пък прекарвам часове само и само да си видя косата права поне за половин час, щото само след толкова вече пак е извън контрол... явно всеки иска квото няма :))
Случайна: пак казвам - русо.

Анонимен каза...

Васил е прав! Подборът е тенденциозен! ;-)))

Анонимен каза...

Извинявай, ама и двете снимки ли са твои?
Направо имам чувството, че две различни жени са снимани. Ако ти си и на двете - първата лично на мен ми хареса много повече. Направо няма нищо общо с втората, която е и по-тъмна и цветът не се вижда изобщо. Първата, първата - определено :-)))

Unknown каза...

Ми, подвеждащ, ами...Ще вземете да кажете че с тъмна коса съм по-добре, и ако взема още веднъж да я пребоядисам...ще стане на пепел...:) А истината е че аз повече се харесвам на втората. Ама май само аз:)

Анонимен каза...

Важно е ти как се усещаш. Всякак си си хубава. Аз просто предпочитам кестенявия цвят.

А и обичам всичко естествено, чиито корени не трябва да бъдат обезцветявани/оцветявани всеки 3 седмици. Една от най-възхитителните филмови реплики, които съм чувала, беше на един пич към една перхидрола - тя се пъне да го втрещи със сексапил, а той я гледа сардонично и казва: "Изумителна си. Как успя да си боядисаш само корените на косата кафяви..."

Анонимен каза...

Е на мен пък "втората жена" ми харесва повече, честна пионерска!;) Повече драма и тайнственост виждам там, по-интересна ми е:)

Анонимен каза...

Алекс: С риск пак да ме обявиш за зядлива...винаги когато някой заяви че препочита естествените неща ми идва да му предложа като начало да се откаже от напълно неестественото миене на зъби, например. Да не говорим за мъжете, които и при най-голяма привързаност към естественото трудно биха преглътнали едни съвсем естествено космати женски крака:) Според мен хит е прецизната имитация на представата за естествено

Евгени::) Заради мъже като теб си струва да се живее:)) Много ме зарадва това което си написал. И аз "честна пионерска" :))))

skoklyo каза...

Напаст, половин час цъках ктрл+у, накрая ми писна и отворих страницата в уърд:)

Хич да не те ебе какво бил писал някой си, в "зен и мотоциклета" много правилно си е посочено онова за качеството - и да искаш, не можеш да го създадеш посредством механичен набор от правила, те само описват резултата.

Колкото до снимките (едва ли ще го прочетеш това, но аз да си го кажа) - голяма роля играе и това, как е направена снимката + бояджийските довършителни работи по останалата част от фасадата :) Така че наистина това са си две различни каки, и двете са хубави, а и никога не съм харесвал играта на "по-по-най". Длъжен съм обаче да отбележа, че не е честно да задаваш въпроси под кръста относно цвета, след като той играе само спомагателна роля в случая; поне да си беше оставила косата свободна на втората снимка :)