понеделник, 6 февруари 2006 г.

Проклетия

Много се изпроклетосах в ICQ напоследък. Ама не се издържаше. Понеже си бях оставила като контакт един номер, който ми е, така да се каже, официален, с името, пола, града и годините ми даже, си го оставях често и задълго включен. И като се започна...Жалко че не си пазя логове, да илюстрирам на какво бях подложена. Без да съм си сложила състояние 'Free for chat' , даже когато съм 'Away' се убиха да ми пишат разни чичковци. Седят си те значи пред компютъра и си викат, чакай да схрускаме нещо свежичко. И си пускат там търсене ли какво ли, по град, пол, години, предполагам и ето ме мен. Сладка 33 годишна женичка от същия град. Те са на по 40. Идеално. и започваме да се "опознаваме". Така ми каза един, "хайде да се опознаем". На въпроса ми "Защо да се опознаваме?" ми пожела да бъда щастлива и да намеря това което си търся и като съм имала проблеми, никой не ми бил виновен. А браво! Някъде да пише че търся нещо? А проблема ми беше той в случая. Както и да е. Опитвах се да бъда учтива. Други пък, след като отговоря на здрасти-то им със учтивото и не особено заинтригувано "здравей" започват да ме питат "защо не пишеш?" продължава се с "Ехо!", "ало!" и аз на "ало"-то обикновено вече ги слагам в игнор листа. Други пък ми пишат "zdr" и аз не отговарям, много ясно. Ако някой го мързи или е зает толкова, че няма нерви една цяла дума да напише за начало, за какво говорим, моля ви? Да ви приличам на някаква автоматично отговарящa машина, за убиване на вашето време? Започване на разговора със "kak sme?" също ме хвърля в недоумение. Откъде по дяволите да знам как сме. За себе си мога да кажа горе-долу, ама за него?! Чичковците първо ме запознават с факта за страхотното си семейство. Пожелавам да са им живи и здрави и все така да ги радват. После питам заговарят ли непознати мъже в Кю-то. Възмущение. Ама аз какво сега, ще ги обиждам ли. Не понасят педераси. Тук лекция как се изпедерастил народа, аз следва да си направя извода, че разговарям с истински мъж. Питам секс ли търси в ICQ тогава, щом заговаря само жени. Нееее, общуване. Какъв е проблема да общува и с мъже, тогава? И тук вече се ядосва. Абе, аз подигравам ли се, какво? Хм. Ами, предполагам тогава, може би ние няма да си говорим за секс, ще си обсъждаме страхотните семейства и световни проблеми, или ще си говорим на интелектуални теми, обаче той ще си знае че съм жена и ще се пипа през това време? Айайайай, тук пък какво следва. Обиден мъжкар с наполовина свален цип и безупречен морал. Казва ми че няма да ме безпокои повече. Аз отговарям че това ми спестява слагането му в игнор листа. Не му споделям че покрай тези упражнения Гаима-а казва вече че не може да блокира юзър, предполага че ми се е препълнил списъка. Ех, неволи. ..
Та така. Ако случайно вие сте един готин човек, отнесъл го по погрешка, докато съм била крива от някой подобен на гореописания разговор, моля да ме извините. Пишете ми пак на новия номер, който съм оставила. Той ми е специално за вас. :)) И весел ден!

14 коментара:

Анонимен каза...

Игнорирането е връх на учтивостта.
Поне една обида нямаш ли? Заплахичка да те издирят и пребият?

Тези пичове действат на принципа на сперматозоидите: пускаш много и все някоя ще клъвне. На тях си им напълно еднаква, а ти си взела да им се връзваш.

Анонимен каза...

Тези типове са ценен психо(пато)логически материал. Цял научен труд можеш да си направиш от тях, а ги пилееш така безотговорно... :-))

Unknown каза...

Хм, официално ви предлагам да ви харижа този номер, барабар с паролата и всички чичковци. Да си ги правите каквото знаете:) Всякакви нечовешки експерименти са добре дошли.

Lana каза...

Това може би обяснява защо така и не ми отговори нито веднъж, но не се разстройвай толкова много и ти сега ;-).
За нещастие българите и тука са си същите, така че явно проблема не е в държавата, в която живеят... Ако знаеш пък колко се пробват само като видят, че живея в UK. И веднага се почва - ама ти откога си там, какво правиш, как отиде там, а аз как мога да замина, омъжена ли си, а съпруг търсиш ли си! Наглост!
Григоре, ще почна да си лог-вам разговорите (по-скоро монолозите в повечето случаи) с подобни индивиди, пък ти ако искаш, напиши научен труд после :Р

Unknown каза...

Хеката: Наистина ли не съм ти отговорила? Станала е някаква грешка, сигурно. Аз си спомням, че даже ти изпратих номера си едно време. Пиши ми пак, непременно, пък дори и само за да се скараме:))

А иначе току-що пак ми вдигнаха кръвното, при това на другия ми номер. Ето как изглежда типичният разговор. Този си е реален.

(11:58:30) dani dulo: защо не искаш да си чатим,каква е причината
(11:58:35) New_Hope: zdrawej
(11:58:43) New_Hope: не съм казала че ен искяам
(11:58:47) dani dulo: а,добър ден
(11:58:48) New_Hope: къде си прчоел такова нещо?
(11:58:57) dani dulo: не си се объркала нещо,нали
(11:59:11) dani dulo: предчувстам го
(11:59:15) New_Hope: за какво да се объркам
(11:59:27) dani dulo: но не знам с какво съм го предизвикал:))
(11:59:41) New_Hope: нещо не разбрах
(11:59:57) dani dulo: и аз:))
(12:00:38) dani dulo: писах ти два ,три пъти без отговор та затова си правя такъв извод
(12:00:56) New_Hope: разбирам
(12:01:01) dani dulo: но доколкото си спомням ти се пръкна от някъде
(12:01:04) New_Hope: често Кюто ми е включено
(12:01:13) New_Hope: но не съм пред компютъра, или имам работа
(12:01:42) dani dulo: добро опъвдание,бързо го измисли
(12:02:06) dani dulo: остроумна си:))
(12:03:36) dani dulo: пак ли се разработи:)))
(12:03:44) dani dulo: с какво се занимаваш

Та така....Помооооооощ!

Unknown каза...

nickysn: И при мен има някакви разбъркани настройки, така че ме пита автоматично още преди да разговарям с някого ще го адна ли. И не разрешава разговори с хора дето не са в листа ми. Тоест това аз някога съм го забранила, де. Ама използвам какви ли не клиенти и всеки си ги интерпретира нещата различно. Така че и аз адвам, искам не искам:) ПОсле си играя на игнориране. Тъпа работа:)

Анонимен каза...

Това последното с различните клиенти ме уби. Но нали трябва да имаме оправдания за всичко. Има няколко ICQ клиента, които са униплатформени - версията за Windows я има и за Linux - няма да ти се налага да си винаги "различна"...

Unknown каза...

За различните клиенти.....Тъъъъййййй. в работат имам Гайм. В залаат в която често ходя имат някакво много странно LICQ с което и те не знаят как да се оправят. Аз всеки пътт ровичкам нещо в настройките му и половинат пъти хабер си нямам какво правя. В други зали където ходя имат различни версии на ICQ. Другаде "Трилиън", рядко "Миранда". В къщи имам ICQ5, Gaim за Линукс и Уиндоус и "Миранда". А, и освен това единият Гаим ми е на български. Понякога преведените неща звучат малко озадачаващо.

Анонимен каза...

Седят си те значи пред компютъра и си викат, чакай да схрускаме нещо свежичко. И си пускат там търсене ли какво ли, по град, пол, години, предполагам и ето ме мен. Сладка 33 годишна женичка от същия град. - това като че ли го казва дъщеря на 200 годишен Dunadan :)

Анонимен каза...

Хех, спартстер, не се заблуждавай. Беше си игнориран. Заради теб си играх после да гадая как Гайм отблокира потребител. Така и не разбрах:( Добре че имам повечко акаунти.

Анонимен каза...

И аз го имах тоя проблем, само че с млади и загубени девойки... Аз на тва му казвам drive-by adding, щото ей-така те намират, добавят те, и после следва тормоз ... Кой си, кво си, що си.. Намерих им цаката - питам ги толкова ли са изпаднали, че си търсят мъже през icq :)

Анонимен каза...

Като си публикувате номерата, така е... ;-)

Анонимен каза...

Ох, така се смях, през сълзи :)
Много хубав блог имаш!

Боян Пищиков - Архиватора каза...

zdr, asl?
аз също се отегчавам от подобни,
та вече е лесно - като изгрее едно такова, просто пускам линк към блога с коментар - "гле сеа на кфо си попаднала, па ко тий йнтересно - ялате повече.... "
те, 16-годишните момичета, които си търсят малко по-голям... приятел от града също са отегчителни... а на моя профил все едно съм написал "магнит за депресирани и изнасилени тинейджърки".... куshмар...