четвъртък, 20 юли 2006 г.

neustoimo.com

Искам да ви представя новия вид на neustoimo.com . Това не е порно-сайт, а сайтът на фризьорския ми салон. Предният му вид беше един от първите ми опити в уеб дизайна и въпреки че ставаше, си плачеше за смяна. Този определено ми харесва повече.
Мога да се похваля с това, че не е използвана нито една таблица, валидира се, мискинчето, и този път е малко по-малко дървен, благодарение нa малко повече PHP.
Искам да кажа едно голямо "Благодаря!" на Сашо, за снимката и цялостната идея за визуално оформление, на Калин, за съветите по визията, на Жоро, за учебниците по PHP и добрите идеи и на Григор за хостинга и неизменнотоо съдействие всеки път, когато си забравя паролата. (Сега като се замисля, аз всъщност какво свърших по този сайт?)
За съжаление съм го поглеждала само на някои браузъри. Моля, ако изглежда странно на вашия браузър, пишете ми. Освен това много ще ме зарадват съвети и критики, ако сте в настроение за такива. :) Весел ден!

8 коментара:

zbrox каза...

поздравления за сайта и ме радва, че е написах с css оформяне, а не с таблички :)

Unknown каза...

Мда. Как си мечтая за времето когато CSS ще се поддържа добре и от всички браузъри. Има толкова красота и възможности. А сега чакам със свито сърце да ми кажат къде се вижда една голяма боза. В IE под 5 сто процента, ама тях съм ги отписала.

Анонимен каза...

Ох, и тук ли тая безумна мания срещу таблиците :)
Таблиците също са валиден html и често неизползването им води до много по-тежък и особено по труден код за разчитане. А да, таблиците също могат да се оформят с каскадни стилове :P
Просто всяко залитане в една или друга посока не е надобре.
Иначе сайтът си е много хубав. Но и предишният не беше лош.

zbrox каза...

таблиците трябва да се използват според мен, когато има таблична информация за представяне. те за това са направени. но когато се използван за изграждане на "външния вид" на мен ми е объркващо и трудно читаемо като код.

Unknown каза...

Аз съм съгласна със Z. И на мен ми се загубва всичко в безкрайните td и tr-та. Освен това с таблици се губи възможността за отделяне на съдържанието от оформлението и така любимите ми алтернативни изгледи на една страница отиват на кино.

Unknown каза...

Не съм се и замислял, че може да е порно сайт... Но след като вече спомена, че НЕ Е, аз започнах да се чудя, какво би било, ако е такъв... Как ви звучи менюто в контекста на порно-сайт:

Актуално
Снимки на клиенти
Работно време
Как да го намерите
Ценоразпис
Намаления
Полезни съвети

:) :) :)

Анонимен каза...

В този ред на мисли, най-добре звучи това: "Всичко, което сте искали да направте със себе си, но сте се страхували да опитате...:)" :))) Направо си звучи хард порно ;)))))
А сега сериозно - на мен ми харесва, но точно това мото ми се разминава мъничко с рамката зад него. Гледам го с Файрфокс под УинХР.

Анонимен каза...

Ммм, честито и успех ;)