вторник, 8 август 2006 г.

моето бягство от цивилизацията

Спортни сандали с удобни подметки, раница с меки презрамки на раменете, Сламена шапка с копринен шал, слънцезащитен крем, бутилка от литър и половина минерална вода "Извор", носни кърпички, влажни антибактериални кърпички, дамски превръзки "Allways"-"сигурна защита и в най-критичните дни", шоколад "Lindt"-натурален, iPod със слушалките в ушите и....пеша до Фичоза. По асфалта. Така се бягало то от цивилизацията...Ех...Но хуабвото на цивилизацията е, че някой може да те намери, дори от другия край на света, и да каже просто "здрасти"...
Къпините все пак си ги брах от храстите... После се прибрах с автобуса, докато не се е стъмнило.

4 коментара:

Анонимен каза...

Браво! Това си е сериозно разстояние!

Unknown каза...

Хех, ами то смешното беше, че аз се бях юрнала да бягам от цивилизацията, а така се бях натоварила с цивилизация, че нямаше накъде. Понякога си мисля колко са глупави напъните ни към първичност.
"Искам, искам колибка в балкана!...Ама , ако мо же да иам нет и.. китайска храна по домовете..."

Говорих с един приятел, как бихме живели, ако цивилизацията рухне и се наложи едва ли не да се върнем в пещерите. Аз казах, че най-много ще ми липсва топлата вода, пастата за зъби и дамските превръзки. Той каза че ще му липсват самобръсначките, понеже не понасял космати жени! :)))

Анонимен каза...

Интересно ми е да разбера, дали този твой познат си бръсне поне подмишниците?
Плувците във Велинград си обезкосмяват цалото тяло и да ти кажа - хич не е зле и то особено с тените изваяни тела...
Та, като ще си говорим за претенции - винаги ми е било интересно да знам, на каква база са те :-) Или претенциите са само спрямо другите...

Unknown каза...

Ооооо, точно този мой познат си бръсне под мишниците и май не му е чужда идеята за епилация въобще. Което прави претенциите му справедливи, според мен.