вторник, 22 август 2006 г.

Удобно и красиво

Лятото е един от периодите, когато една жена може да е хем удобно, хем красиво облечена. Е, без да се прекалява с което и да е от двете, де:) Леките къси трикотажни рокли са колкото хубави, толкова и удобни, а копринените или памучни шалове са нежни и пазят от хладния морски бриз. Въпросът с обувките също не е трагичен, откакто дизайнерите се отказаха от онези островърхи грозотии, а изпонаправиха чудни ниски пантофки, удобно прикрепени към крака. Ако някой е луд да се чепи на така модерното сабо с висок ток, проблемът си е негов.
Изобщо, хубаво е да си жена през лятото:))

5 коментара:

Анонимен каза...

Е, аз се чепя на високото сабо и докато свикна да ходя с него много зор видях.
Ама много ми харесва и от дете съм мечтаела за такива обувки - нали едно време също бяха модерни.

Анонимен каза...

Жужи, да не обиждаш високите токове! Вярно, че сабо не съм носила, но токчетата винаги добавят към женствеността нещо, което ниските обувки не могат.
Всъщност, хубаво е да си жена през всеки сезон, защото женските глезотийки не са ограничени само през лятото. Дори и през лятото да те кефят шорти, потник, горница с цип и джапанки.

Unknown каза...

Ахахах, не обиждам женствеността на високите токчета, Ели, обиждам само удобството им:)
За мен високите токове са за да седнеш и да кръстосаш крака. Има и едни, дето пък само за леглото стават:) над 12 см.
А колкото до женствеността през зимата...Ватиран панталон и алпийски обувки не се съчетават много с висящи обеци:(

Анонимен каза...

Е, сега, ватиран панталон... И с него става, но помисли за едно елегантно дълго палто, ботуши по глезена, пухкав шало и кожени ръкавици, и някой поглед, който привлича повече от всичко останало, хммм, опакованите подаръци могат да бъдат много интересни. :-)

Unknown каза...

Итилиен, тук говорим за красиво и удобно едновременно.
ДЪлгите палта или тежат, или не са достатъчно топли, освен това студеният вятър ги заплита в краката, докато вървиш, а за заклети пешеходци като мен, това е ужас. Ботушите по глезена в повечето случаи държат студено, защото за да е топло трябва да е пухкаво. Шаловете са ок, но да има и качулки:))