неделя, 17 декември 2006 г.

Начини за празнуване

В редките случаи, когато съм на купон, все има по някой учуден поглед. "Какво ще пиеш? Минерална вода. Само? Поне газирана не искаш ли? Не. Някакъв алкохол? Не, не пия." Тук веднага ме взимат или за бивша алкохоличка, или за наркоманка."Поне кока-кола на искаш ли? Не, не пия кока-кола. Ами какво пиеш? Вода. Баси, как цял купон на вода!" Мислят че се правя на интересна, някаква. После идва следващото изпитание. Аз и месо не ям. Ами какво ще ядеш? Картофи. Ужас. И какво ще си разбереш от купона тогава? Ами стой и гледай.
Не знам по каква причина нямам нужда от алкохол, за да се забавлявам. Също така и от храна. Не разбирайте че не обичам да си хапвам, но просто това е удоволствие за друго време и място. Обичам да танцувам. И да си общувам с хората. Да говорим или да се смеем, да бълбука навсякъде около нас доброто ни настоение. Умирам да се лигавя и да правя глупости. Обичам предизвикателства, макар и само на шега. Винаги си изкарвам чудесно.
Както каза една приятелка някога "Жужа не пие, ама не и личи".

Вие по какъв начин обичате да празнувате? Как го правите в действителност и как бихте мечтали да го правите? Какво ви радва?

2 коментара:

Анонимен каза...

Обичам да изглеждам добре, защото през останалото време живота е твърде спретнат и подреден за Голяааама доза женственост. Ей така...знам че е смешно и малко суетно, обаче ми доставя удоволствие хубавия вид да е част от купона:).

А една приятелка по партитата изслушва поне 3 лични истории. Все я виждам да седи с някой и да кима със състрадание и съчувствие. Едва тогава си отдъхва и казва че си е прекарала добре :). Някъде след третата и доста след полунощ :)

lyd каза...

ooo, Кво ти пука?!? ще ядеш и пиеш ако искаш и каквото искаш! и все пак ако не искаш да хвърляш компанията в когнитивен дисонанс, гледай да не се набиваш на очи :) аз бих позволила да ми сипят алкохол и да вдигам по някоя наздравица на ужким :)

а може и да не се преструваш, ама тогава се научи и да не ти пука :)