неделя, 16 март 2008 г.

Бънджи

Понеже търся смисъла на живота и искам да опитам колкото може повече неща, реших да скоча с бънджи. Слушала съм разкази на различни хора какво е усещането. От ужасно до прекрасно.
Днес на Писанския мост, Русенският клуб за пътешествия "Бяла звезда" организираше такова събитие.
И скочих.
Не че го нямаше свиването в корема преди крачката надолу, обаче...като цяло.. нищо. Падах прекалено бързо, за да се насладя на полета и прекалено бавно за да се уплаша истински. Просто се полюлях на въжето и малко ми се зави свят от това. И толкова. Когато правя секс ми се е случвало да изпитвам по-голямо вълнение.
Мислех се за по-чувствителна, ли знам ли. То се оказа, че съм голям тапир:) Или съм си мислела че е кой знае какво:)
Вие скачали ли сте с бънджи?

3 коментара:

Анонимен каза...

Може би си по-чувствителна. Към секса. :-)

(Дай боже всекиму.)

Анонимен каза...

Може пък да не е достатъчно високо оттам. Не съм пробвала досега, но имам огромно желание :) Като пробвам ще споделя дали и при мен е по-слабо усещане отколкото секса. :)

Анонимен каза...

Не съм скачала с бънджи и не мисля да го правя - моята посока е нагоре, не обичам да падам. /а и ме е страх, освен това/.

Ако искаш да се насладиш на свободното падане - използвай парашут, а ако искаш да летиш свободно - използвай парапланер :)

А относно чувствителността и емоциите: зависи какво и колко влагаш в това, което правиш. Никъде не е казано, че бънджито е по-емоционално от летенето или обратното. Всичко е в твоята глава :)